Bundgaard sko

Om Bundgaard

Bundgaard har designet sko til aktive og nysgerrige børn siden 1904. Sko der kan bruges i alt slags vejr, hele året rundt. Hos Bundgaard værdsætter vi det traditionelle håndværk, sætter en ære i at udvælge kvalitetsmaterialer og fokuserer på at udvikle sko, der giver børnenes fødder optimale betingelser.


Hvem er vi

Historien om Bundgaard begynder i Esbjerg i 1904, og Bundgaard er den dag i dag Skandinaviens ældste børneskobrand. Det hele begyndte, da Thorvald Emil Bundgaard blev ejer af en skofabrik, som på daværende tidspunkt stod i økonomiske vanskeligheder.

I begyndelsen producerede Bundgaard sko til mange forskellige formål, bl.a. gymnastiksko. Prioriteterne ændrer sig dog, da Thorvalds første barnebarn fødes I 1920'erne. Han beslutter sig for, at han fremadrettet vil dedikere sin produktion til kun at lave børnesko - børnesko der er sunde og behagelige for børnene at have på.

Thorvald, og senere hans søn og barnebarn, bliver banebrydende inden for kunsten at fremstille sko, der passer på børnenes fødder, og den dag i dag produceres alle Bundgaard sko med stor respekt for vores arv, store viden og det grundlæggende princip - sko skal være behagelige for børn at have på!


Mission

Som de første i Skandinavien specialiserede Bundgaard sig i at producere fodtøj designet til børn og deres behov. Vi specialiserer os i en sund pasform, og designer sko til børn i alle aldre med både smalle, standard og brede fødder. Vores sko er designet med mange justeringsmuligheder, så de kan tilpasses perfekt til det enkelte barns fod. Bundgaardsko er lavet til børn i bevægelse. Børn der cykler, løber, klatrer, springer og hopper. Børn der griner og græder, bryder grænser og bliver fortrolige med deres sanser.

Alle Bundgaard sko bliver stadig designet i Danmark og vi lancerer hvert år to kollektioner bestående af håndlavet læderfodtøj af høj kvalitet og gummistøvler til børn i alderen 0-16 år.

Vi værdsætter vores arv og skaber den dag i dag fantastiske sko, der opfylder de højeste standarder.


Vision

Vores 1. prioritet er - og vil altid være - at sikre børnene den højeste grad af komfort. Det er uhyre vigtigt, at børnene har ordentligt fodtøj på, så fødderne får det bedste udgangspunkt for et langt og aktivt liv.

Vi stræber hele tiden efter at udvikle vores viden og lære nye ting, så vores design og produktion konstant er up-to-date. Vi følger med i aktuelle trends, og elsker at prøve kræfter med nye tiltag.


Værdier

Alt hvad vi gør, har til formål at give børn muligheden for at udfolde sig frit - uanset om det er i aktiv leg, de første skridt, indendørs hygge eller udendørs i mudderpøle.

Vores maskot, Bundgaard kaninen, er et sødt og blødt dyr, der hopper rundt med en legende personlighed. Den symboliserer sundhed, komfort og sårbarhed. Alt dette repræsenterer Bundgaard, og afspejler børnenes frie, legende og livlige aktivitet.


Produktion

Størstedelen af vores produktion foregår i Portugal hos nøje udvalgte samarbejdspartnere, der håndlaver vores lækre lædersko. Den resterende produktion foregår i Østasien, hvor bl.a. vores karakteristiske gummistøvler produceres.

Vi ærer traditionelt håndværk i produktionen og udvælger materialer af høj kvalitet. Fabrikkerne, hvor vi producerer vores håndlavede kollektioner, følger alle EU's REACH-standarder.

Hos Bundgaard elsker vi børn og den verden de vokser op i. Derfor har vi foretaget nogle bevidste valg om vores produkter og produktion:

  • Vi lancerer nye kollektioner to gange om året. Vi opdaterer naturligvis nogle af stilarterne med nye farver, sæsonbetonede tendenser og kreative detaljer, men de fleste overføres fra sæson til sæson

  • Vi sørger for ikke at overproducere ved at producere efter ordreindgang

  • En stor del af vores kollektion er foret med vegetabilsk garvet læder, for derved at beskytte fødderne mod kontakt med krom og tungmetaller

Ny kontoregistrering

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord