Sandaler

Sandaler er sommerens vigtigste og mest brugte sko, så derfor er det vigtigt at børnene har noget godt at gå i. Bundgaard sandaler findes i flere varianter og farver, til både det lille og store barn. Alle sandaler har masser af plads til fødderne og justeringsmulighed med velcro.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

10 pr. side

4 vare(r)

 1. TILBUD
  Ranjo

  Ranjo

  Rabatpris 300,00 DKK

  Pris: 599,00 DKK

  Ranjo er en begyndersandal som er lavet til barnet, som er kommet på benene og er begyndt at gå. Den har en naturformet pasform, med en fast hælkappe, som giver den optimale støtte. Dens to gode justeringsmuligheder i form af to velcrolukninger, gør at sandalen sidder godt fast til foden, samtidig med at den er nem at få af og på. 

 2. TILBUD
  Ranjo

  Ranjo

  Rabatpris 300,00 DKK

  Pris: 599,00 DKK

  Ranjo er en begyndersandal, som er lavet til barnet, der er kommet på benene og er begyndt at gå. Den har en naturformet pasform, med en fast hælkappe, som giver den optimale støtte. Dens to gode justeringsmuligheder i form af to velcrolukninger, gør at sandalen sidder godt fast på foden, samtidig med at den er nem at få af og på. 

 3. TILBUD
  Sandal Shoe Dark Grey/lime

  Sandal Shoe Dark Grey/lime

  Rabatpris 149,95 DKK

  Pris: 299,00 DKK

  Denne sandal er en rigtig god lukket overgangssandal, til de børn der er begyndt at gå. Den har en naturlig pasform, samt velcrolukninger som kan justeres efter barnets fod, hvilket er med at give den optimale støtte.

  Den har en meget blød og fleksibel sål, som ikke tvinger fødderne til noget de ikke er klar til. Derudover har den en ekstra slidstærk snude, som tager mange af de stød, som barnet får på en aktiv dag.

 4. TILBUD
  Traj

  Traj

  Rabatpris 300,00 DKK

  Pris: 649,00 DKK

  Traj er en god robust hverdagssandal, som både kan bruges på legepladsen, skolegården eller andre aktive steder. Dens gode pasform er godt for dit barns fødder.
  Den har elastiksnøre over foden og en velcrolukning i anklen, som giver rigtig gode justeringsmuligheder og dermed den bedste pasform. Sandalen er lukket ude i tæerne, hvilket gør at barnets tæer er godt beskyttet på den aktive dag!

Nyhedsbrev