Børn og deres behov er vores første og vigtigste prioritet. Vi vil gerne give børnene de bedste betingelser for bevægelse og eventyr udendørs, ved at give den lille fod de bedste forudsætninger for et langt og sundt liv.

Derfor er kvalitet, funktion og komfort, de vigtigste parametre i et Bundgaard design. Vores styles er baseret på gennemtestede pasforme: Smal, standard og bred. De er designede til at følge fodens naturlige form og er fantastiske til børn i alle aldre, takket være Bundgaard skoenes store tilpasningsmuligheder.

Bundgaards sko er designet til børn i bevægelse. Børn der cykler, løber, klatrer, sjipper og hopper rundt. Børn der griner, græder, udfordrer og bliver mere fortrolige med deres sanser.

Vi arbejder med to kollektioner om året, en forårs- og sommerkollektion, og en efterårs- og vinterkollektion. Derudover har vi en lang række styles og sko, der altid vil være tilgængelige og på lager. Cirka en tredjedel af kollektionen vil føres videre til næste kollektion.

De fleste af vores styles er produceret i samarbejde med håndplukkede partnere i Portugal og Asien. Vi samarbejder med fabrikker i Portugal, Kina, Indien, Cambodja og Indonesien. Hver fabrik er specialiseret i at producere netop dét, som de producerer for os.

I vores produktion hædrer vi det traditionelle håndværk og bruger kun nøje udvalgte kvalitetsmaterialer.

Vi tager bevidste valg omkring, hver eneste detalje, der går ind i et Bundgaard design.

VEGETABILSK GARVET LÆDER

Vi bruger både konventionelt - og vegetabilsk garvet læder i vores produktion.

Vegetabilsk garvet læder er en nøglekomponent gennem hele vores kollektion, da det beskytter de små fødder fra kontakt med krom og tungmetaller.

Det konventionelt garvede er en lavkrom garvet proces, indenfor REACH-standarder.

Mere og mere af vores øverste læder er produceret af bionedbrydeligt læder. Læderet, der bliver brugt i vores produktion er altid et biprodukt fra fødevareindustrien.

De garverier, som vi arbejder med, er alle medlemmer af læderarbejdsgruppen og de er alle rangeret fra bronze- til guldmedlemmer.

100% ULD

Vi bruger 100 % jomfru- og naturuld som foer. Uld er et materiale med mange gode egenskaber – det gør skoene åndbare og bløde, det er temperaturregulerende og holder fødderne varme, og så er det bionedbrydeligt.

Vi prioriterer, at den uld, vi bruger, kommer fra samarbejdspartnere i Spanien og Portugal, der ligger tæt på vores produktion. Fåret bliver klippet før sommer, så ulden altid bliver produceret med respekt for dyrevelfærd. Derudover bruger vi kun naturuld.

100% BOMULD

Størstedelen af vores snørebånd er produceret af 100 % bomuld. Bomuld kommer fra bomuldsplanten, hvor plantens naturlige fibre bliver transformeret til et åndbart, blødt og strækbart materiale. 100 % bomuld er ligeledes allergivenligt.

THERMOPLASTISK GUMMI (TPR)

Det meste af vores kollektion er produceret med TPR såle, der giver adskillige fordele. Den største er, at det er genanvendeligt og genvindeligt (i modsætning til naturgummi), og har en god æstetiks alsidighed.

Idet TPR er genanvendeligt, så er det muligt at producere sålerne, uden at efterlade et biprodukt.

TPR-materialet er mere stabilt ved temperaturudsving og bibeholder sin fysiske form, hvilket gør Bundgaards sko supergode i al slags vejr.

ANDET MATERIALE

Alle spænder og andre metaldetaljer er nikkelfrie. Nye flade indersåle er produceret i kork med vegansk silikone. De resterende indersåle er produceret i enten læder eller uld.

4-om-bundgaard

18-find-storrelse

19-skopleje

20-handelsbetingelser

21-cookie-og-privatlivspolitik

27-code-of-conduct

28-FAQ

Ny kontoregistrering

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord