facebook pixel
1. INDLEDNING


Bundgaard.dk ejes og drives af Bonvita Footwear Company ApS. Disse handels-, salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Bundgaard.dk, bundgaard-schuhe.de & Bundgaard-shoes.com.


ADDRESS

Bonvita Footwear Company ApS
Vermundsgade 38C, 4. sal. DK -2100 København Ø, Denmark

VAT n°34688567
Tlf: 71 99 17 09
E-mail: shop@bundgaard.dk2. AFGIVELSE AF ORDRE & KØB

 1. Hos Bonvita gælder købet i det øjeblik du som kunde modtager en ordrebekræftelse.
 2. Når du afgiver en ordre, vil du modtage en e-mail, der bekræfter modtagelse af din ordre.
 3. For at indgå aftale med os skal du være fyldt 18 år.


3. PRISER

 1. Hos Bonvita tager vi forbehold for åbenlyse typografiske fejl i vores angivne priser, der er angivet på webshoppen. Alle priserne er inklusive moms i overensstemmelse med den gældende sats.


4. BETALING

 1. Bonvita tilbyder som udgangspunkt følgende betalingsmuligheder: Dankort, MasterCard, Paypal, MobilePay og for danske ordre Viabill.
 2. Hvis du betaler med et betalingskort, reserverer vi det fulde beløb på din konto. Betalingen for din ordre trækkes først på dit kort ved afsendelse af din ordre.
 3. Du vil udelukkende modtage fakturaer i digitalt format.
 4. Betingelser for brug af Viabill; Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her.


5. LEVERING

 1. Bonvita tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 12 samme dag. Ordrer herefter sendes næste hverdag. Der tages forbehold for, at der i kampagneperioder kan gå 1-3 hverdage før din ordre afsendes.
 2. Dine varer sendes med GLS som er vores serviceleverandør. Når varen er sendt, vil du modtage en e-mail eller SMS med dit trackingnummer. GLS leverer typisk indenfor 1-2 hverdage.
 3. Ved køb af varer til en samlet pris over 599,00 DKK er levering til dansk, svensk eller tysk pakkeshop, eller erhvervsadresse, gratis. I alle andre tilfælde pålægges der en standard fragtpris jf. nedenstående tabel:
 1. Leveringstider er retningslinjer og tager ikke hensyn til eventuelle forsinkelser.


6. PRODUKTBESKRIVELSE

 1. Hos Bonvita stræber vi efter at beskrive vores produkter så nøjagtigt som muligt. Der kan ske fejl og hvis et produkt, der er købt via webshoppen, ikke svarer til produktbeskrivelsen eller afviger væsentligt fra billederne, har du mulighed for at returnere det ubrugte produkt.


7. FORTRYDELSESRET & RETURNERING

 1. Fuld returret – fortryder du dit køb, giver Bonvita dig fuld returret.
 2. Ønsker du at returnere dine varer og ophæve købet, skal du oprette en returordre her. Dette kan gøres op til 14 dage efter du har modtaget din ordre på modtagelsesadressen eller i den valgte pakkeshop. Du vil modtage en returseddel pr. mail så snart din returordre er godkendt hos Bonvita.
 3. Varen skal returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Varer der returneres, skal ledsages af den returseddel du modtager pr. mail, efter Bonvita har godkendt din returordre. Alternativt kan du benytte Standardfortrydelsesformularen nederst i handelsbetingelserne.8. RETURFRAGT

DANSKE ORDRE

Bonvita tilbyder fri retur til danske adresser. Når du har modtaget din returseddel fra Bonvita pr. mail (se punkt 7.2) vil der medfølge en - af Bonvita forudbetalt GLS pakkelabel- som placeres udenpå den pakke du returnerer. Pakken afleveres i en vilkårlig GLS pakkeshop og returneres dermed automatisk til vores lager.


URENLANDSKE ORDRE

Gældende for ordre leveret udenfor Danmark er du som kunde selv ansvarlig for at returnere din pakke til vores lager. Vi accepterer kun returneringsmetoder med omdeling.

 1. Ved returneringen er du selv ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og anbragt i den originale emballage. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.
 2. Du bærer selv risikoen for varerne, indtil vi modtager den på vores lager. Husk derfor at gemme kvittering for indlevering samt track and trace nummer.
 3. De returnerede varer må IKKE anvendes i sådan en grad, hvorefter det ikke er muligt at verificere deres karakter, funktion og funktionalitet. Du/dit barn er berettiget til at prøve produkterne, men du/dit barn må ikke gå med dem.


9. REKLAMATIONSRET

 1. Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.
 2. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden kan varen repareres ved skomager efter aftale med Bonvita. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Bonvita kan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt af Bonvita måtte have skabt, medmindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.


10. HVORDAN REKLAMERER JEG?

 1. Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles til Bonvita inden for rimelig tid efter varens modtagelse. For at sikre en effektiv reklamationsproces opfordre vi til, at afgive forklaring på produktets fejl eller mangler. Kunden kan reklamere ved at kontakte shop@bundgaard.dk med billeder og kvittering for køb eller ordrenummer.


11. KLAGEMULIGHEDER | OVERSIGT OG LINKS

 1. Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til vores kundeservice på 71 99 17 09 eller shop@bundgaard.dk
 2. Lykkes det ikke at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til:

  Konkurrence og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
  Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
 3. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.


12. ER DU STADIG I TVIVL?


Hvis du stadig måtte sidde med spørgsmål du ønsker svar på, anbefaler vi at du henvender dig til os på shop@bundgaard.dk eller på telefon 71 99 17 09.


13. STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR


Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

4-om-bundgaard

18-find-storrelse

19-skopleje

20-handelsbetingelser

21-cookie-og-privatlivspolitik

27-code-of-conduct

28-FAQ

Ny kontoregistrering

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord