Baby

Baby

Bundgaards Begyndersko kollektion er ideel til babyer og småbørn i 1 - 4-årsalderen.

Det tager tid og øvelse at lære at gå. Bundgaard begyndersko giver en nøje fordelt støtte og frihed. Vores sko er designet med en gennemtestet pasform, bygget på gamle håndværks traditioner, der resulterer i en sko med den højeste ydeevne og komfort.

Designet giver plads til et naturligt rul i foden, som er nødvendigt for at aktivere forfoden og tæerne. Dette øger barnets evne til at holde balancen, styre sin retning og fart.

Vi bygger vores sko på gennemtestede læste, der giver sko med plads til at foden kan udvide sig, gribe og trykke af på den mest naturlige måde.

Bundgaard Prewalkers – eller gå sko, er designet til de mindste som ikke længere kravler, men begynder at udforske til fods. Velegnet til småbørn fra ca. 6 måneder til 1,5 år. Vores prewalkere giver barnet en naturlig stabilitet, da sålerne er ultra tynd

Bundgaard Prewalkers er designet hovedsageligt til indendørsbrug; hjemme eller i institutionen. Dog kan den Best sælgende Petit kollektion med fordel bruges både inde- og udendørs.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

10 pr. side

1 til 10 ud af 25

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Dine filtre:
 1. Fjern element Størrelse: 28
 2. Fjern element Størrelse: 27
 3. Fjern element Størrelse: 34
27 28 34
 1. TILBUD
  Bali

  Bali

  Rabatpris 350,00 DKK

  Pris: 599,00 DKK

  Bali er en sandal til det aktive barn. Den har en naturlig pasform med fast hælkappe, der giver optimal støtte. De gode justeringsmuligheder i form af to velcrolukninger gør, at sandalen sidder godt fast om foden samtidig med at den er nem at få af og på. Bali er produceret i et smidigt og åndbart skind og har en blød og fleksibel sål. En god børnesandal til de små.
 2. Classic Rubber Boot Grass Green

  Classic Rubber Boot Grass Green

  299,00 DKK
  Bundgaards klassiske gummistøvler fås i rigtig mange lækre farver. Støvlerne er af naturgummi, med et karakteristisk stribet for af bomuld og dacron, der gør foret mere slidstærk. Sålerne kan taget ud, så de kan luftes, men også fordi det er praktisk, når man skal vurdere, hvilken str. støvle, som passer til det enkelte barn. Desuden sidder der et bredt refleksbånd op langs bagkanten, så barnet er synligt, når mørket falder på.
 3. Isac Lace Tex

  Isac Lace Tex

  699,00 DKK
  Isac Lace Tex - Tan S
 4. Isac Lace Tex

  Isac Lace Tex

  699,00 DKK
  Isac Lace Tex - Old Rose N
 5. Isac Tex

  Isac Tex

  699,00 DKK
  Varm støvle med kort skaft og TEX-membran. Støvlen har velvrolukning der sikrer at støvlen er let at tage af/på. Støvlen har udtagelig indlægssål og fleksible gummisåler. Designet til at holde fødderne varme og tørre i vintermånederne.
 6. Oma Lace LUX

  Oma Lace LUX

  599,00 DKK
  Oma Lace LUX er en klassisk lille støvle med snører, høj ankel støtte, en bred og naturlig pasform og en fleksibel gummisål. Designet er en nyfortolkning af en klassisk sko fra de gamle Bundgaard arkiver. Oma er lavet af omhyggeligt udvalgte materialer og premium læder. Vi bruger vegetabilsk garvet læder som foring i vores LUX kollektion. Vegetabilsk garvning er sundere for miljøet på grund af den lave CO2 udledning, minimale vandspild og begrænsede brug af kemikalier, der anvendes i garvningsprocessen. Læderet er garvet helt uden brug af krom eller tungmetaller.
 7. Opa Chelsea LUX

  Opa Chelsea LUX

  599,00 DKK
  Opa Chelsea LUX er en klassisk lille chelsea støvle med elastik på ydersiden og lynlås på indersiden, der gør den nemmere at tage af og på. Den mest perfekte børnesko. Opa er produceret i et smidigt og åndbart skind. Den er foret med vegetabilsk garvet skind og har en blød og fleksibel sål. Støvlen har fast hælkappe og en naturlig pasform så foden får frihed til at vokse naturligt. En god støvle til de små. Vi bruger vegetabilsk garvet læder som foring i vores LUX kollektion. Vegetabilsk garvning er sundere for miljøet på grund af den lave CO2 udledning, minimale vandspild og begrænsede brug af kemikalier, der anvendes i garvningsprocessen. Læderet er garvet helt uden brug af krom eller tungmetaller.
 8. Opa Chelsea LUX Army WS

  Opa Chelsea LUX Army WS

  599,00 DKK
  Opa Chelsea LUX - Army WS
 9. Rabbit Velcro

  Rabbit Velcro

  749,00 DKK
  Rabbit velcro is a great boot for toddlers. The design is timeless, comfortable and easy-to-wear for any occasion. The boot has a wide fit and comes with a supportive heel cap which helps provide stability. The velcro closure allows you to adjust the boot perfectly to match the foot and makes it easy to slip on/off. TEX & 100% wool lining. Together they make up a perfect climate inside the boot. Signature Bundgaard sole-unit.
 10. Saag Mini LUX

  Saag Mini LUX

  599,00 DKK
  Saag Mini er en enkel, men cool lille sko med bred velcrolukning, der gør den nem at justere og tage af og på. Saag er produceret i et smidigt og åndbart skind. Den er foret med vegetabilsk garvet skind og har en blød og fleksibel sål. Støvlen har fast hælkappe for bedst mulig støtte og en naturlig pasform, så foden får frihed til at vokse naturligt. En god børnesko til de små. Vi bruger vegetabilsk garvet læder som foring i vores LUX kollektion. Vegetabilsk garvning er sundere for miljøet på grund af den lave CO2 udledning, minimale vandspild og begrænsede brug af kemikalier, der anvendes i garvningsprocessen. Læderet er garvet helt uden brug af krom eller tungmetaller.

Nyhedsbrev